Hvor drømme bliver til virkelighed

Brylluppet er en af de vigtigste dage i jeres liv, og vores opgave er at skabe en uforglemmelig dag, der bliver præcis som I ønsker.

Skal du holde bryllup? Så inviter til et brag af en bryllupsfest i vores festlokaler, med champagnereception, middag af velsmagende, økologiske råvarer med vinmenu og til sidst skønne desserter eller bryllupskage.

Med dit bryllup hos Hotel Britannia har vi fokus på selv de mindste detaljer, for os betyder helheden alt. Vi sætter en ære i at tilbyde jer det bedste af det bedste, så I kan slappe af og nyde bryllupsfesten fuldt ud.

Start planlægningen af dit drømmebryllup nu.

Se vores festbrochure
Kontakt os

VI GØR DIN FEST TIL NOGET SÆRLIGT

Skal dit barn konfirmeres? Så hold konfirmationen på Hotel Britannia, enten i eget festlokale eller med mad ud af huset fra vores kreative og innovative køkken.

Vi står klar til at hjælpe med at arrangere en konfirmationsfest, som både falder i børnenes og de voksnes smag. Vores flotte festlokaler er perfekt til en konfirmationsfest i smukke omgivelser. Få en uforglemmelig konfirmationsfest hos Hotel Britannia.

Se vores konfirmationsmenu

Kontakt os

GALLERI

 

Hotel Britannia i hjertet af Esbjerg har de perfekte rammer til alle typer fester - fra bryllup, fødselsdage, konfirmation til barnedåb. Vi strækker os langt for at give dig den bedst mulige oplevelse

Få inspiration til dit arrangement eller din næste fest på Hotel Britannia - se vores billedgalleri ved at klikke på fotos.