Hotel i Esbjerg

Søger du et hotelværelse i Esbjerg, er Hotel Britannia et godt bud. Hotellet ligger centralt placeret i Esbjerg midtby - med Esbjerg Torv som nærmeste nabo og kultur- og shopping muligheder lige rundt om hjørnet. Hotel Britannia byder - ud over overnatningsmuligheder på vestkysten – også på vores restaurant - Brasserie B, bar, selskabslokaler og natklubben Underground.

Et inspirerende hotel i Vestjylland

Britannia er et hotel i Vestjylland - nærmere betegnet Esbjerg - med 108 hotelværelser. Værelserne er lyse og rummelige, og indrettet i skandinavisk design. Når du besøger hotel Brintannia får du meget mere end blot et hotelværelse i Esbjerg. Ud over overnatningsmulighederne, er der på hotellet også bar, restaurant, natklub og veludstyrede konferencelokaler. 

Hotel Britannia i Esbjerg er et 4 stjernet hotel, der siden starten i 1965 har lagt stor vægt på et højt serviceniveau og gode oplevelser for gæsterne. Hotellet blev oprindeligt indrettet med inspiration fra SAS Royal hotellet i København – og resultatet i dag, er et moderne hotel i Vestjylland, der løbende er blevet renoveret og opdateret med respekt for den oprindelige arkitektur og stemning. Læs mere om vores historie

Hotelværelse i Esbjerg

Brasserie B er Hotel Britannia’s restaurant, hvor der hver dag tilberedes og serveres skønne madoplevelser i byens centrum. Med udgangspunkt i friske, lokale råvarer lavet køkkenet madoplevelser på et højt kulinarisk niveau. Brasserie Bi Esbjerg er – som hotellet –  indrettet i elegant og nordisk stil, der indbyder til uformelle madoplevelser i et stilfuldt miljø.

Hotellets restaurant serverer naturligvis også morgenmad til hotellets gæster, og er desuden kendt for den populære søndagsbrunch. Søger du et hotel på Vestkysten - eller blot overnatning i Esbjerg, hvor du også har mulighed for en kulinarisk oplevelse, shopping og natteliv, er det svært at komme uden om Hotel Britannia. Kontakt os gerne hvis du har brug for mere information om hotellet, vores lokaler, restaurant eller Underground. Du kan også besøge Tripadvisor for yderligere information. Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om: Konference i Esbjerg

Kontakt os

Vil du vide mere er du altid velkommen til at kontakte os. Ring +45 75 13 01 11 eller benyt kontaktformularen herunder.
Vi glæder os til at høre fra dig!