Konference i Esbjerg

Når du skal afholde en konference er der en lang række ting der skal planlægges og mange ender der skal nå sammen. Hvilken tid på dagen skal konferencen afholdes? Ønskes en konference med overnatning? Hvad skal der ske i pauserne, hvordan ønskes forplejningen og meget andet. Alt dette kan vi hjælpe med på Hotel Britannia i Esbjerg. 

Mødefaciliteter i Esbjerg

Vi har stor erfaring i at sikre velafholdte konferencer og forretningsmøder. Vi er kendt for vores sans for gode oplevelser og de detaljer, der er med til at skabe helhed og kvalitet i en konference på vestkysten. 

Konferencelokaler 

Hotel Britannia er et fire-stjernet hotel i centrum af Esbjerg, med moderne og fleksible mødefaciliteter og lang erfaring i at afholde succesfulde forretningsmøder og konferencer i Vestjylland. Med 10 forskellige mødelokaler i varierende størrelser, kan vi tilpasse os til præcist dine behov og dit arrangement. 

Overvejer du et kursus eller en konference i Vestjylland, har Hotel Britannia meget at tilbyde. Du får een kontaktperson til det hele, vi garanterer svar på din forespørgsel inden for maksimalt 4 timer, du får kvalificeret rådgivning og vi kan sørge for alt det praktiske omkring konferencen. Derudover tilbyder vi gode parkeringsmuligheder - og naturligvis fri parkering for konferencedeltagerne.

Ud over vores standard mødepakker til faste priser, kan vi desuden skræddersy arrangementet specielt til dine behov. Vores mødefaciliteter og erfarne eventteam står klar til gøre konferencen eller forretningsmødet til en succes. Se oversigt over møder og priser.

Konference med nærvær, fleksibilitet og service

Hos Hotel Britannia i Esbjerg er vi en aktiv spiller ved din konference. Det betyder at vi f. eks. gerne arrangerer pauser med teambuilding aktiviteter, kørsel med Segway, vinsmagninger eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser, og vi bidrager gerne med ideer og gode råd.

Til alle møder og konferencer står vores dygtige køkkenpersonale naturligvis klar til at forkæle smagsløgene og give deltagerne en kulinarisk oplevelse på højt niveau. Vi står klar med fleksible lokaler, fantastisk service og lækker veltilberedt mad, næste gang du skal holde forretningsmøde, konference eller kursus i Esbjerg. 

Vil du vide mere om mulighederne for konference, kursus eller forretningsmøder på vestkysten, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om: Hotel i Esbjerg

 

Kontakt os

Vil du vide mere er du altid velkommen til at kontakte os. Ring +45 75 13 01 11 eller benyt kontaktformularen herunder.
Vi glæder os til at høre fra dig!