Certificeret optimist 2021

Lad dig blive inspireret af Henrik Mathiasen I denne "ny" tid hvor vi alle trænger til optimisme. Certificeret optimist giver dig mulighed for at se verden fra en helt anden vinkel. Kom med på holdet i maj 2021. 

 

 

OM OPTIMISTEN

Henrik Mathiasen

 

Mit mål er at inspirere flest mulige til at få mere optimisme og glæde ind i deres liv.

Når tingene går godt, så er det nemt at være optimistiske og glade. Det er når modgangen viser sit ansigt, at vi begynder at få problemer. Og her har vi brug for optimisme.

Med mit fokus på Optimisme er jeg gået direkte i kamp mod sortsynet, Pessimisterne og ikke mindst janteloven.​

Budskabet om Optimisme må dog ikke forveksles med det såkaldte Positiv Politi – altså dem der synes, at alt bare er fantastisk. Uanset hvad! Selv hvis ens datter på 4 år falder og brækker armen, så jubler man og finder det helt fantastisk at man kommer på skadestuen igen. Dette har intet med Optimisme at gøre i min verden.

Hvad er en certificeret optimist?Optimisme er en attitude til livet. Et bevidst valg om at tro på tingene og tage ansvar for sit eget velbefindende. Optimister må ikke forveksles med de såkaldte jubeloptimister, der bare synes at alt er fantastisk. Det er det ikke. Vi har legitime følelser i kroppen, hvor vi gerne må være sure, vrede, skuffede eller kede af det.

Optimister er det bare ikke særlig længe af gangen. Vi er nemlig overbeviste om, at vi ved at handle på en hensigtsmæssig måde kan komme et bedre sted hen. Uddannelsen giver deltagerne en unik personlig base til at gøre dit gode liv endnu bedre.

Gennem de seneste 15 år har jeg studeret succesfulde mennesker, skrevet 4 bøger og holdt 500 foredrag. Jeg har samlet de bedste værktøjer i denne uddannelse som afholdes i Esbjerg. 


Modul 1: Onsdag den 19. maj 
Modul 2: Onsdag den 26. maj
​Modul 3: Onsdag den 2. maj
Modul 4: Onsdag den 9. maj
kl. 08.30-13-00 inkl. frokost.