Info omkring COVID-19

Information til vores gæster som følge af den ekstraordinære situation vi alle befinder os i på grund af Corona virus i Danmark.

Vi ønsker at passe godt på dig som gæst, og ønsker at du ligeledes udviser hensyn og følger sundhedsstyrelsen anbefalinger når du er gæst på Hotel Britannia.

Der er over alt på hotellet opsat håndsprit, og der er masser af muligheder for vask af hænder i fællesarealer. Krav om mundbind eller visir indendørs dog ikke når man sidder ned.

Er du smittet med Covid-19 eller har mistanke herom,  så bliv hjemme, bliv testet og udsæt dit ophold til du er sikker på du kan rejse sikkert.

Se sundhedsstyrelsens anbefalinger
https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

CORONAPAS:
Du som gæst på Hotel Britannia skal du fremvise coronapas når du er spisende gæst i café eller restuarant. Samt hvis du skal afholde møder og konferencer - undtaget børn under 12 år. 
| Den 1. august 2021 ophæves Coronapas |

Ved coronapas forstås dokumentation for:

  • Negativ covid-19 test foretaget maks. PCR gyldig i 96 t, kviktest 72 t.| 
  • En positiv covid-19 test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel. 
  • Vaccinationspas er gyldigt 14 døgn efter første stik. 

Dokumentation kan fremvises i både papirformat og elektronisk. Husk medbringe ID. 

Overnatning – vi har 108 værelser og alle kan bookes som normalt. Vi anbefaler at du enten betaler online eller med dankort.

Vi har over alt på hotellet ekstra fokus på vores rengøring, og udføre bakterierengøring af alle overflader på værelset og i fællesarealer. Mundbind bruges i fællesarealer indtil pladsen er fundet. 

Åbningstider:
Alle dage 24/7 - døgnbemandet. 
Tjek ind fra kl. 15.00 / tjek ud før kl. 11.00. 

Morgenmad – vi tilbyder morgenmad som bliver udleveret til spisning med op på værelset. Muligt at spise i Café Appetiit med fremvisning af  coronapas.

Fitness - Fremvisning af coronapas i receptionen, er et krav samt brug af mundbind eller visir ved bevægelse mellem maskiner. Husk afstand samt brug af sprit. 

Room service - stor udvalg af lækre retter 

Afbestilling af ophold.
Hvis du har bestilt online, så skal du følge de annulleringsbetingelser, som fremgår af din bekræftelse.

Typisk vil det være muligt at annullere et værelsesophold frem til ankomstdagen kl. 16.00.
Er der tale om en gruppe, så er det vores annulleringsbetingelser som er gældende.


Café Appetiit
Udendørss:
Ingen krav om fremvisning af coronapas.

Indendørs:
Fremvisning af coronapas. 


Restaurant Mundheld – 
Fremvisning af coronapas. 


Møder & arrangementer.
Coronapas er et krav til fremvisning. 


Når afholder møder på Hotel Britannia vil lokalerne være skiltet med antal deltagere, og stoleopsætningen vil overholde kravene. 

Afbestilling af fester og selskaber.
Som udgangspunkt er det vores annulleringsbetingelser som er gældende – dog giver vi i denne ekstraordinære situation mulighed for at du kan rykke din fest eller selskab, hvis det ikke er muligt at afholde festen.

Gebyr - vær dog opmærksom på nedenstående frister for flytning.

Hvis du mindre end 15 dage før afholdelse ønsker at rykke dit arrangement, vil du udover et depositum blive opkrævet 10 % i gebyr af den forudbestilt ydelse – gebyret bliver ikke modregnet.

Hvis du mindre end 7 dage før afholdelse ønsker at rykke dit arrangement, vil du udover et depositum blive opkrævet 20 % i gebyr af den forudbestilt ydelse – gebyret bliver ikke modregnet.

Hvis du mindre end 3 dage før afholdelse ønsker at rykke dit arrangement, vil du udover et depositum blive opkrævet 30 % i gebyr af den forudbestilt ydelse – gebyret bliver ikke modregnet.

Vi følger naturligvis udmeldingerne fra Sundhedsstyrelsen tæt og er dagligt i dialog med vores brancheforening. Alle nye beslutninger vedrørende hotellets drift vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.

Med venlig hilsen

Hotel Britannia 
Ledelsen