Vi tager ansvar

Det er en hverdags prioritet for alle på Hotel Britannia som medarbejder og gæster. Derfor er der flere tiltag i hele huset at forbedre og tage medansvar når det gælder vores miljø. Her kan du se hvilke tiltag vi arbejder med. 

FN verdensmål er vores mål

FN´s Verdensmål er består af 17 mål og 169 delmål og er den til dato mest ambitiøse globale udvikling. 
Vi bestræber os på at komme alle mål igennem og har hovedfokus på tre mål af gangen for at komme i mål. 

Fokus 2022 
- Sundhed & trivsel 
- Bæredygtig energi 
- Ansvarlig forbrug og produktion 

Videreudvikle faglighed

For at udvikle og opretholde vores service sætter vi ære i at videreudvikle faglighed. Vores medarbejdestab har en faglighøj viden og professional tilgang. Når du besøger Hotel Britannia vil du altid blive mødt af uddannet personale samt personale som er under uddannelse. 

Vindmøller samt nødhjælp

Vores Nødstrøm elaftale er vores mulighed for at vælge grøn strøm fra danske vindmøller samt nødhjælp til klimaet og verdens mest udsatte. Dette sker i et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp og gennem 3 gode initiativer.

  • Der plantes træer i Uganda, der gør produktionen af din strøm 100 % klimaneutral. 
  • Der investeres i klimatilpasning i de områder, der er hårdest ramt af klimaforandringerne. 
  • Der sikres akuthjælp, når klima-skabte katastrofer rammer. 

Tekstiler er skånsomme for naturen og mennesker 

Alle vores tekstiler er miljømærkede og fremstillet ansvarligt med lavt forbrug af kemi og sundhedsskadelige stoffer. Derfor har vi valgt at leje og få vasket vores sengelinned, håndklæder og bademåtter hos Berendsen. Berdensen blev i 2019 verdensmålcertificeret som den første virksomhed i verden.

Indsats mod madspild og for genanvendelse

Vi gør indsats mod madspild og for genanvendelse. Derfor vil du som gæst blive mødt med REFOOD mærket som er en tillidsbaseret certificering. Den bygger på en fælles vision om en bæredygtighed fødevare- og servicesektor, præget af mindre ressourcespild og mere genanvendelse. 

Årets Bo & Spis adresse 2020
  

Prisen fra Den Danske Spiseguide, som hvert år udgiver en guide med anbefalinger og anmeldelser fra hundredevis af spisesteder på den gastronomiske scene i Danmark.

Prisen for - en top beliggenhed, gode værelser, fine parkeringsforhold, flere muligheder for gastronomi samt en god kvalitetsmorgenmad.