Info omkring COVID-19

Information til vores gæster som følge af den ekstraordinære situation vi alle befinder os i på grund af Corona virus i Danmark.

Hotel Britannia er åbent  - dog tilpasset sundhedsstyrelsen anbefalinger. 

Vi ønsker at passe godt på dig som gæst, og ønsker at du ligeledes udviser hensyn og følger sundhedsstyrelsen anbefalinger når du er gæst på Hotel Britannia.

Der er over alt på hotellet opsat håndsprit, og der er masser af muligheder for vask af hænder i fællesarealer. Krav om mundbind eller visir indendørs dog ikke når man sidder ned.

Er du smittet med Covid-19 eller har mistanke herom,  så bliv hjemme, bliv testet og udsæt dit ophold til du er sikker på du kan rejse sikkert.

Se sundhedsstyrelsens anbefalinger
https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Overnatning – vi har 108 værelser og alle kan bookes som normalt. Vi anbefaler at du enten betaler online eller med dankort.

Vi har over alt på hotellet ekstra fokus på vores rengøring, og udføre bakterierengøring af alle overflader på værelset og i fællesarealer. Mundbind bruges i fællesarealer indtil pladsen er fundet. 

Åbningstider:
Alle dage 24/7 - døgnbemandet. 
Tjek ind fra kl. 15.00 / tjek ud før kl. 11.00. 

Morgenmad – vi tilbyder morgenmad som bliver udleveret til spisning med op på værelset. Muligt at spise i Café Appetiit med fremvisning af  coronapas samt brug af mundbind (dog til man finder sit bord) 

Fitness - Er lukket 

Room service - stor udvalg af lækre retter 

Café Appetiit – Åben fra d. 21.04.21.
Indendørsservering: Bordbestilling, fremvisning af coronapas samt brug af mundbind indtil man finder sin plads.
Udendørsservering: Ingen bordbestilling samt ikke behov for fremvisning af coronapas.  


Restaurant Mundheld – Åbner igen d. 29. 04. 21. Bordbestilling samt fremvisning af coronapas. Brug af mundbind indtil man finder sin plads.

Afbestilling af ophold.
Hvis du har bestilt online, så skal du følge de annulleringsbetingelser, som fremgår af din bekræftelse.

Typisk vil det være muligt at annullere et værelsesophold frem til ankomstdagen kl. 16.00.
Er der tale om en gruppe, så er det vores annulleringsbetingelser som er gældende.

Afbestilling af fester og selskaber.
Som udgangspunkt er det vores annulleringsbetingelser som er gældende – dog giver vi i denne ekstraordinære situation mulighed for at du kan rykke din fest eller selskab, hvis det ikke er muligt at afholde festen.

Gebyr - vær dog opmærksom på nedenstående frister for flytning.

Hvis du mindre end 15 dage før afholdelse ønsker at rykke dit arrangement, vil du udover et depositum blive opkrævet 10 % i gebyr af den forudbestilt ydelse – gebyret bliver ikke modregnet.

Hvis du mindre end 7 dage før afholdelse ønsker at rykke dit arrangement, vil du udover et depositum blive opkrævet 20 % i gebyr af den forudbestilt ydelse – gebyret bliver ikke modregnet.

Hvis du mindre end 3 dage før afholdelse ønsker at rykke dit arrangement, vil du udover et depositum blive opkrævet 30 % i gebyr af den forudbestilt ydelse – gebyret bliver ikke modregnet.

Vi følger naturligvis udmeldingerne fra Sundhedsstyrelsen tæt og er dagligt i dialog med vores brancheforening. Alle nye beslutninger vedrørende hotellets drift vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.

Med venlig hilsen

Hotel Britannia 
Ledelsen

 

 

Kontakt os

Hotel Britannia
Torvegade 24
6700 Esbjerg

Tlf.: +45 75 13 01 11
Mail: info@britannia.dk

CVR nr.: 40039813

Direktør / indehaver

Palle Storinggaard
+45 75 13 01 11
ps@britannia.dk

Regnskabschef

Gitte Louise Lund
gll@britannia.dk

Receptionschef

Nicklas Torngaard Hansen
+45 75 13 01 11
nth@britannia.dk

Marketingchef

Patricia Wojtysiak
pw@britannia.dk

Køkkenchef

Marc Pedersen
+45 75 13 01 11
mop@britannia.dk

Et historisk hotel i Esbjerg centrum

Det er vores mål at opfylde selv de mindste af dine ønsker, så du kan slappe af og blot se frem til et skønt ophold, hvor servicen er i top. Vi tror ikke, at større er bedre, vi tror, at mindre hoteller tilbyder et unikt personligt præg, der efterlader et varigt indtryk. 

Om Hotel Britannia

Hotel Britannia blev etableret i 1965 af en gruppe aktive erhvervsfolk fra Esbjerg. Den lokale arkitekt Sottrup Jensen, blev valgt til opgaven og hentede stor inspiration fra SAS Royal i København. Hotellet blev også i lighed med SAS Royal næsten udelukkende møbleret med dansk møbelkunst fra Arne Jacobsen.

Hotellet åbnede med 39 værelser, restaurant, bar og selskabslokaler.

I 1973 overtog en driftig lokal erhvervsmand ved navn Tage Nyborg hotellet. Han gennemførte i 1989 en større tilbygning som betød, at hotellet nu havde 79 værelser, to restauranter og selskabslokaler.

I starten af 2000 køber Eivind Dam Jensen Hotel Britannia.

I 2007 påbegyndtes en gennemgribende restaurering og udbygning. Inspireret af stedets traditioner og med et stilfuldt og elegant udtryk, blev Hotel Britannia genrejst, som en ny unik oplevelse i byens hjerte, og fremstod efter udbygningen med 108 værelser, 10 konference- og selskabslokaler samt restaurant Brasserie B.

Det nye Hotel Britannia
Ved årsskiftet 2018 / 19 solgte familien Dam Jensen Hotel Britannia til selskabet PL Hotels Esbjerg A/S (PLH), hvilket betyder at hotellet ganske enestående har været på lokale hænder siden åbningen i 1965.

PLH igangsatte straks efter overtagelsen en omfattende renovering og ændring af konceptet for hotellet, hvilket bl.a. indebærer en helt ny disponering af stueetagen, etablering af nyt receptionsområde, etablering af fitness center, cafe, restaurant og en overdækket terrasse mod Heerups Have. Opgradering af fest- og konferencefaciliteterne samt renovering af samtlige 108 værelser og værelsesgange.

I dag fremstår det nye Hotel Britannia således som et moderne Boutique Hotel, og med Esbjergs absolut bedste og mest ambitiøse gourmetrestaurant, Mundheld, der allerede i sit første leveår fik flotte anmeldelser af såvel gæster som professionelle madkritikere.

Pr. 1. januar 2020 overtog Palle Storinggaard driften af hotellet, mens PLH fortsat står som ejer af selve ejendommen