Hold konference eller møde i Esbjerg centrum hos Hotel Britannia

Hotel Britannia i Esbjerg skaber rammen om forretningsmødet, konferencen og receptionen - når detaljen, smagen og dine gæster skal være i centrum. Vi har de perfekte lokaler til din næste konference eller møde.

Hold dit møde eller konference i Esbjerg centrum – nærvær, fleksibilitet og service

På Hotel Britannia i Esbjerg ved vi hvad der skal til, for at jeres konference eller møde bliver en succes. Vi har sans for gode oplevelser og ikke mindst de små detaljer, der er med til at skabe helhed og kvalitet. Uanset hvilke behov og ønsker du har til dit møde, er vi klar til at hjælpe og til at sørge for, at dit arrangement bliver en succes.

Vi er kendt for vores 4-stjernede faciliteter, og råder over 4 forskellige mødelokaler, der med de mange flytbare vægge giver plads til alsidige anvendelsesmuligheder, som tilpasses dit arrangement.

Vores team står klar til at assistere i planlægningen og eksekveringen af jeres arrangement med henblik på at sikre en problemfri og uforglemmelig oplevelse. Vi arrangerer gerne pauser med teambuildingaktiviteter.

Vi står klar med fleksible lokaler i Esbjerg centrum, uovertruffen service samt lækkert, veltilberedt mad, næste gang du skal holde møde, kursus eller konference i Esbjerg.

Lej et mødelokale på Hotel Britannia i Esbjerg - Få et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste møde eller konference.
Vi sammensætter gerne et tilbud som passer lige præcis til jeres ønsker og behov.

Den perfekte mødeafslutning

Afrund mødet med en god frokost i Appetiit. Når du træder ind i Appetiit, rammer den dig med det samme: Følelsen af afslappet lækkerhed. Målet har været at skabe en loungebar, som giver dig plads til at gøre lige det, du har allermest brug for: Du kan spise en burger, en steak eller en lækker salat. Du kan drikke en øl eller en kop kaffe. Eller du kan bare tage et pusterum i en af sofaerne. Det er helt op til dig.