Store dage skal fejres stort på Hotel Britannia

Hvad enten du skal fejre bryllup, fødselsdag, konfirmation eller barnedåb, er Hotel Britannias festlokaler det rigtige valg til den store dag. Vores festlokaler ligger lige i hjertet af Esbjerg og har mange forskellige størrelser, som kan tilpasses præcis dine ønsker.

Atmosfæren er lys og nordisk, maden er nordisk og afslappet med en tradition for lokale råvarer, omgivelserne er venlige og indbydende, servicen er med et glimt i øjet.

Vi har fornemmelse for gode oplevelser og gør meget ud af selv de små detaljer, der er med til at gøre en fest helt speciel. Hos Hotel Britannia sætter vi en ære i at tilbyde det absolut bedste, så I kan nyde jeres fest fuldt ud. Kontakt os og book dit perfekte selskabslokale i Esbjerg i dag.

Vi ser frem til at byde jer velkommen!

Vi gør din fest til noget særligt

Skal dit barn konfirmeres? Så hold konfirmationen på Hotel Britannia, enten i eget festlokale eller med mad ud af huset fra vores kreative og innovative køkken.

Vi står klar til at hjælpe med at arrangere en konfirmationsfest, som både falder i børnenes og de voksnes smag. Vores flotte festlokaler er perfekt til en konfirmationsfest i smukke omgivelser. Få en uforglemmelig konfirmationsfest hos Hotel Britannia.

Få et tilbud på din fest

Finder du ikke lige hvad du ønsker, eller vil du gerne vises rundt i vores lokaler så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.