Lej det perfekte festlokale i Esbjerg hos Hotel Britannia 

Store dage skal fejre stort på Hotel Britannia. Hvad enten du skal fejre bryllup, fødselsdag, konfirmation eller barnedåb, er et festlokale i Esbjerg hos Hotel Britannia det rigtige valg til den store dag. Vores festlokaler ligger lige i hjertet af Esbjerg og har mange forskellige størrelser, som kan tilpasses præcis dine ønsker.

Skal I f.eks. holde bryllup i Esbjerg eller omegn, er Hotel Britannia det oplagte sted. Her kan du leje et festlokale i Esbjerg med mulighed for overnatning og en række gastronomiske oplevelser. Atmosfæren er lys og nordisk, maden er nordisk og afslappet med en tradition for lokale råvarer, omgivelserne er venlige og indbydende, servicen er med et glimt i øjet.

Vi har fornemmelse for gode oplevelser og gør meget ud af selv de små detaljer, der er med til at gøre en fest helt speciel. Hos Hotel Britannia sætter vi en ære i, at tilbyde det absolut bedste, så I kan nyde jeres fest fuldt ud. Kontakt os og book dit perfekte festlokale i Esbjerg til den store dag.

Vi ser frem til at byde jer velkommen!

Få et tilbud på din fest

Finder du ikke lige hvad du ønsker, eller vil du gerne vises rundt i vores lokaler så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.